Ποιοι Είμαστε

Η εμφιάλωση και η διανομή σε όλη την Ελλάδα επιλεγμένων ποικιλιών κρασιού, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μίας ομάδας ανθρώπων με επιμονή, υπομονή, με εργατικότητα και πάνω από όλα με κοινό στόχο.

Οραματιστές αυτής της προσπάθειας είναι τα αδέρφια Βασίλης Μακριδάκης και Θανάσης Μακριδάκης. Έχοντας και οι δύο μεγάλη αγάπη για το ποιοτικό κρασί, επιστημονική κατάρτιση και ενθουσιασμό, θέσανε κοινό στόχο την τυποποίηση των σημαντικότερων οινικών ποικιλιών και τη διανομή τους σε όλη την Ελλάδα.

Για την υλοποίηση του στόχου αυτού επέλεξαν και συνεργάζονται με αξιόπιστα και πιστοποιημένα από Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας οινοποιεία, στις σημαντικότερες αμπελουργικές ζώνες της χώρας μας.

Έχοντας ως σύμμαχο πολύ ισχυρές συνεργασίες και αρίστης ποιότητας κρασιά:

  • δέσμευση όλης της ομάδας του εμφιαλωτηρίου αποτελεί η εστίαση στις ανάγκες και στις προσδοκίες των πελατών μας, η παροχή υψηλού επιπέδου ποιότητας προϊόντων και η διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη,
  • όραμα όλης της ομάδας του εμφιαλωτηρίου είναι η ενίσχυση του ονόματος του Εμφιαλωτηρίου μας, το οποίο να αποτυπωθεί στη συνείδηση όλων ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και γνωστά ονόματα στην παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων στο χώρο του κρασιού.

Βασίλης Μακριδάκης
Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών

Θανάσης Μακριδάκης
Διεύθυνση Πωλήσεων / Marketing

Εμφιαλωτήριο​

Το εμφιαλωτήριο βρίσκεται στον Άλιμο Αττικής, στην οδό Κυκλαμίνων 1.

Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες πιστοποιημένες δεξαμενές αποθήκευσης οίνων και πιστοποιημένα μηχανήματα εμφιάλωσης.  

Συνεργάζεται με εξειδικευμένο χημείο, το οποίο πραγματοποιεί ακριβείς μετρήσεις και αναλύσεις των κρασιών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με στόχο το διαρκή έλεγχο της ποιότητάς τους. 

Οι άριστες συνθήκες συντήρησης των προϊόντων  που επικρατούν στο χώρο, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαθέτουμε σε εσάς εξαιρετικής και σταθερής ποιότητας προιόντα.

Από το 2019 το εμφιαλωτήριο είναι πιστοποιημένο για όλες τις διαδικασίες Εμφιάλωσης οίνων, με το Διεθνές Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας HACCP.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ HACCP

Get in touch with us

Add Your Heading Text Here